AixinDashi.org - PR 4 DoFollow Social Bookmarking Site - تحصیل در اتریش و اخذ ویزای تحصیلی اتریش http://aixindashi.org/story/956806/ نظر می باشد. همچنین میتوانید به تابلوها و اعلاناتی مثل " برای اجاره" در محدوده مورد نظر خود توجه و پیگیری کنید. اقامت هایی که در نتیجه خریداری ملک صادر شده باشد ، در صورتی که تا مدت زمان پنج سال ملک خرید شده فروخته نشود این اقامت تا پایان پنج سال هر سال تمدید شده و پس از آن می توان برای اقامت دائم در این کشور درخواست مجوز کرد.اتباع کشورهای نوردیک (سوئد, نروژ, دانمارک, ایسلند) می تو Sun, 24 Jun 2018 10:01:34 UTC en